Nätlös!

För allmänt vetande av noll betydelse så har jag inget nät sedan snart en månad eftersom min söta rara valp bestämde sig för att äta upp min telefonkabel och dessutom slita loss den ca fem meter ur väggen.
Älska djur.

Jag återkommer med livsnödvändigt skrivet skit vid tillfälle.... Buhuhu.

Skandal! Hamburgerland får en svarting till president!



Fantastiskt. Detta är helt otroligt. De korkade fetknopparna i landet beyond verkar äntligen ha slått in lite vett i sitt huvud!
Det ser på fullt allvar ut som om tjockskallarna röstar fram en demokrat till president igen. Dessutom en svart sådan är som är tämligen radikal för att vara demokrat. Stora lycka -det finns hopp för hamburgerland.
Inatt / imorgon lär vi veta, men utgången är ju tämligen klar redan såvida inte elektorerna helt plötsligt får fnatt och röstar på McCain. McCain är iofs en fantastisk förbättring i förhållande till den lilla retarderade kackerlackan som suttit där i 8 år, men jag tror att jag föredrar en demokrat som till på köpet är neeeeger även om han fortfarande är en på tok för liberal och moderat politiker för att falla mig på läppen - men hasta långsamt! Om femtio år är de kanske socialister där med :)
Var är du Nader? Du kunde dragit upp landet ur skiten det gått ner sig i men tyvärr fattar inte puckona sitt bästa.
Bara inte äckelludret Palin kommer till makten på något sätt är jag nöjd - hon borde fan ha nackskott den giriga efterblivna kossan. Läs: Hennes uttalanden om att borra efter olja på polerna och hennes smarta insikt om att ryssland är USA;s granne fick mig att se rött. I dubbel bemärkelse då.

Så. Utifrån förutsättningarna: Go Bama, Go Bama, Go Bama!

För att förtydliga för eventuella amerikanska läsare som händelsevis kan läsa svenska eller folk som är för efterblivna för att förstå ironi - nej jag är inte rasist men amerikaner tenderar att vara det och detta är mitt förfinade ironiska sätt att belysa detta. Capisce?

Suk

Usch. Förkyld, frusen, trött, matt och hungrig utan minsta ork att gå och handla...
Ruggigt väder och kallt... och självklart kurs ikväll med Ozzy. Fy fan vad jag inte känner för att ranta runt i geggan på en regnig gräsmatta i mörkret och kylan med min rinnande näsa och nysningar. Jag kommer att bli dödssjuk...
Men jag får väl försöka - kursen är betald och vi behöver träna om vi ska förflyttas upp i lydnadsklass 1.
Med lite otur blir jag väl dock så sjuk att jag inte kan gå på valpkursen med Quando...

Känner mig gnällig och trött och bara allmänt off och tycker sååå synd om mig själv just nu.
Vill ligga nerbäddad i soffan med filmer och böcker och bara ha någon som tar hand om mig... Buhuhu.

Och det måste städas - ser ut som WW III här och Ozzy skulle ju klippas - han ser ut som en lurvigt lamm igen, och katterna skulle badas men jag ooorkar inte bada nio katter...
Jag tror jag kryper under täcket i sängen och sover en stund istället. STREJK UTLYST.

RSS 2.0