...Och Choklad!!!



Bambi gillar tanken på snygga cigg och choklad i en hälsosam cocktail.

Själv är bäste dräng

Istället förblev det 

Ny friss

Jag tröttnade, högg saxen igen och såhärnånting blev det.


Strand

Jag och Isabelle tog en tripp till la hundbad, käkade lunch i sanden och hoppade i vattnet med Ozzy. Eller JAG skuttade runt, Isabelle gnällde om att det var kallt och stal min tröja :P
SOMMAR i April! :D (Bilden där jag har brillor är en bonus... observera noga :D)

      
  

Hundbadet på Råå delas nämligen med "Naturisterna" som det så fint heter :D
En gubbe kom och pratade med oss länge och väl och klappade Ozzy. Det enda jag kunde tänka på var att hålla Ozzy borta från att slicka på hans privata delar, och att fundera på var i helvete man fäster blicken när man pratar med någon som är spritt språngande näck.... Hu.


Ro ro ro

Sydämeni soudan saarelle
pohjan järven keskelle

avaimen syydän synkkään veteen
ja vartioitkoon kalat ikuisesti

soudan 
ja jätän
en hae ikinä sieltä pois
ja en kerro kenellekään
minne vienyt

sydämmetön rinta särkee vähemmän
ja kyyneleet unohtuu itkeä

mieluimmin sydän saa iskeä siella yksinään,
kuin sen lyönnit vain kuiskaa meneisyyttä

tähtien alla lyököön siella
ratketkoon vaikka kahdeksi
mitä minä sillä edes tekisin
kuin se on jo luvattu pois

Soudan pois ja suljen reiän
sydättömän rinnan pinnalta.

It doesn´t matter


Premiärfisketur

Jag, bror Markus, bror Mattias och brorflickvän Ida buttcrack :P tog vovisarna och åkte till Västersjön för en försmak av sommaren. Underbart väder, vindstilla och trångt i båten, Ozzy var yr av lycka och sprang runt i vattnet som en rabiessjuk grävling. Lewis slackade mest och solade i durken. :)

                     
Bror liten vilse?               Mysko kryp.                     Ozzy är min Båtsman.

                    
Lewis gillar sin paps.     Ida, Markus & Matti      Gammelman tar igen sig.

          
Grillning på en udde.        Byte: Satayspett...       Markus i grilltagen.

                     
Puss.                                   Emobarnen.                 Mina vintage Ray-Bans.

                    
Infinity.                                 Mätt och belåten.        Sista stunden.

            
Da raggadrägg.                Heading home.

I miss my gramma



Det är nåt speciellt med mormödrar och farmödrar. De finns där - en entitet, genom hela ens uppväxt (om man har tur). Inte på samma påträngande sätt som en förälder, som man både älskar och hatar, på gott och ont, genom det nära förhållandet man tvingats in i. Men mormor och farmor är altid snälla, dem man träffar och ser vid speciella tillfällen - födelsedagar och julaftnar, påskmiddagar och söndagsbesök, sommarlov och semestrar. Min farmor och min mormor är så olika man kan bli. Farmor var alltid glad, rund och hjärtlig, kanske till och med fryntlig :P
Farmor var sommar och humlor, fjärilar, vajande lupiner, gräsmattor, blå gnisslande hammock med randiga dynor, bastun i källaren, majbål och kalops och apelsinläsk, tango på transistorradion och förkläde och nynnande. Sjalett och tjocka armar som kramade, bakade bröd, farmor var en mamma till alla. Den finska urmodern, stark och glad och huslig och lantligt rustik, bondmoran som mjölkade kor i gryningen och sjungande plockade vinbär i trädgården.
Mormor är en annan sort. Mormor är snäll och munter för det mesta, men avvaktande och lite inlåst i sig själv.
Mormor är något helt annat - hon är från vildmarken - hon är myrar och skogar och spegelblanka sjöar där alla ljud ekar, rullar över vattnet, når mil. Karga moar med envisa små tallar, hjortron och lingon, rävar och björnar och vargar och renar.
Forsar med brusande vattenfall och öringar som hoppar. Rökt lax och bastun vid sjöstranden, folkvisor och psalmer och träkyrkor i skogen. En sprakande brasa på stranden om kvällen, tvätta kläder i sjön och gummistövlar. Sena augustis ljusa nätter då månen ligger bredvid solen på himlen och myggorna aldrig slutar surra. Gökens sång och lommens klagande, grodors kväkande och vargtjut. Min mormor är vildmarkens kvinnor, som slet på fälten medan männen krigade, svalt och bakade bröd av bark, som sjöng visor från förr och arbetade för två, som såg sina barn dö och spejade ut över sjön efter postbåten för att få ord från sin man i ryssland. Som dansade på logen i skogen till fioler, och hade ängsblommor till brudbukett och hade tio barn innan fyrtio.

Först när jag blivit vuxen blev de också människor för mig.

Vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Sååå sugen på Doritos "Nacho Cheese", de är fan ta mig godast. Gimme gimme gimme!

Eller Estrellas "Salt & Vinegar"... som jag och C-M måste vara de enda i världen som tycker om.
De enda två ätbara chipsen. Eler ja, är man full är allt ätbart. Men åhhh vad sugen jag ÄÄÄÄÄR.


Bakfyllelördag och sushisöndag? :P

Världens snällaste Magnus och Isabelle bjöd på middag och bir på GP och glass på Bishops. :) Plåster på bakfyllesåren, även om Magnus envisas med att försöka få mig att knipa bartenders i röven. :P
Däckade halv tolv fullständigt utmattad - så skojig kväll fick jag :D

Idag har jag varit så duktig att jag gjort en expedition genom skräpdjungeln jag huserar i och hittade minsann både det ena och det andra jag varit av med :P Hittade dessutom min splitternya junkfood-tischa nedkräkt i ett hörn. Yum.
Sitter lite rastlöst här och väntar på att bruschan ska ringa och meddela om det blir fiskepremiär idag eller ej - Västersjön - najs.

Please marry me Sakkan



Jag är kär. Är det lagligt att kidnappa och tvångsgifta sig med någon? Isåfall ligger Sakanoue Yosuke illa till.

...och såhär ser resultatet ut dagen efter...


Alkolås?

                                                                          

Tadaa. Eine skinhead, eine luder och eine boho samlades för att immundiga alkohol i kopiösa mängder a´ la fjortisfylla i parken - så najs. Så gjordes ock. Sedan styrdes färden först mot ett besök hos Isa och Björn för lite allsång med youtube :P och sen vidare mot Bara Rock och där slutade kvällen med närkontakt med porslinsskålen i badrummet och en otroligt vinglig promenad hem åtföljd (eller passad?) av Magnus och Isabelle som dök upp lagom för att se mig vara svinfull. Jag lär mig aldrig : / Men det var skitkul ändå :)

In Limbo



Not particularly unhappy. But not exactly overjoyed either.
Not depressed nor BANZAIsh.
Not really active but not really slacked.
Just kind of...

...dozed off.

Was this all there was to it?
Do I have to fill my days with booze, fucking and drugs to feel I´m alive?
Would at least be fun for as long as it lasts. I guess.
But I have this itch.

Like a crust that keeps cracking, just begging me to itch it, pull it away, make it bleed.
One step forward, but not two steps back, just one. Just not getting really anywhere.
I think there might be dust on my feet soon.
I need to walk.

Restles legs are getting me soon. Can´t sit still.

FUCKFUCKFUCK I´m bored.

Nihon och Leif GW



Jag har sökt ett antal kurser til sommaren och hösten så får vi se vad jag kommer in på. Till sommaren "Djurparksdjurens etologi", "Översättning och grammatik" och lite juridiska översiktskurser plus japanska och ryska. Till hösten blir det japanska på distans med headset + Kriminologi I om jag kommer in. Spännande.



Slash



Fortfarande sjuk men mår lite lite bättre idag, jag följer min gyllene regel om att vara sjuk två dagar. Roar mig med att plöja igenom "Battle Royal" i mangaform, sen får jag avrunda med filmen ikväll. Blod och gore och pantyshots. Wee.
Nothing to entertain a girl like slit throats and bloodspatter. För dig som inte vet vad det är så är det den utimata slashermangan - 42 tonåringar slaktar varandra för att bli den enda överlevande i en tävling från helvetet. Very najs.
Annars är jag fullständigt fast i "Junjou Romantica" - som måste vara den sötaste ever. Mangan är ännu bättre än animen men tyvärr lite småsunkigt tecknad bara. Diggar inte stilen med överdimensionerade händer och ben til himlen.
Fast Hiroki är förstås sötare än sötast ändå. Isabelle och CM kom förbi mitt i natten med en sjukpåse :P
Öl, Ilustrerad Vetenskap, klubbor, choklad och danska nånting-mysko-bollar som tydligen är som pannkakor. Så sött :)
Vill du gifta dig med mig Isabelle? :D

Uuuhh



Fan. Here we go. Pollen + katter + drag + för lite kläder för tidigt... och förkylningen är ett faktum... :(
Jag mår så jävla inihelvete uruselt :( Tänk om man hade någon som kunde dadda en när man mår så här dåligt...
Please just kill me.

Bögchock, åtråvärda skor och aj i fötterna



Två dagars utställande i malmö - Sydkattens gigantiska tvådagarsutställning - och också mina första två assistentgångar. Lördag för Yan Roca-Folch och söndag för Sirpa Lindelöf. Otroligt kul och lärorikt och jag börjar äntligen fatta hur en Bengal och en Burmilla ska se ut. Yan var den raraste ever och sprang runt och kramades och skojade - Sirpa jättetrevlig och duktig, och massor med nya katter att snöa in på. Fick världens chock idag när jag ställde för en viss domare som råkar vara homosexuell (big surprise, which manlig domare är inte?) och han plötsligt spänner blicken i mig, grabbar tag i min haka och drar mig närmare. Under de två nanosekunde innan jag fattade vad han ville hann jag tänka "Vad fan - ska han KYSSA mig???" (Jag tror jag är översexuell just nu - lol!) Men nej, inget hett hångel med en bög - han ville spana in mina linser på nära (alltför nära för min smak) håll, och visar också upp mig för sin elev... :D Han älskade Kid, och han blev också hans nominering för dagen som fertil hane. Cherry likaså hos Sirpa som fertil hona i svår konkurrens - och hon fick även Sirpas röst i panel :) Tack för den rara du. Men det räckte inte riktigt till hela vägen, men jag är snornöjd - Cherry fick två CAGCIB till och blir beräknat Grand International Champion i Hässleholm i Juli, två BIV (Bäst i variant dvs färg) och en NOM, Kid två CAC så han blir Champion i Linköping och en NOM. Inte så illa med två katter på en av Sveriges största utställningar. :) Jag är fan ta mig nöjd fast jag inte blev Best In Show. Ovanligt :D
Fossingarna värker, jag är trött (försov mig i morse, Isabelle ringer tio i sju och undrar var i helvete jag tagit vägen - skulle plockat upp henne kvart i.... så 170 km/h till malmö och vi hann fan ta mig), lite snorig efter att ha burit en massa pälsmonster i panelen men på det stora hela riktigt nöjd. :)
Och coolaste punkdomaren Kristina Rautio diggade mina pjucks och ville ha dem :D (Zebrarandiga underground basketskor i chockrosa och svart fuskpäls) och tyckte de var "TOSI MAKEET" lol (Måste vara finne för att fatta men typ "SMASKIGA" lol - finsk slang)

 

In awe! (Och Naww)



Förutom ett par smärre detours ner i stan och till GP för beer och poppers har jag tillbringat rätt många timmar idag/inatt framför en anime jag inte sett innan - en rätt avancerad Yaoi - "Yunjou Romantica" och SHIT - jag är completely blown away. Fan den bästa animen som gjorts i shoujogenren. Skitsnyggt tecknad - fattar inte vad some are bitchin' about, den är gorgeous(!), bra handling, extremt rolig, cp-romantisk a´ la riktigt mushy mushy snyft tårar i ögonen herregud vad fint. Att huvudpersonerna är cpheta är helt okej det med...
Jag kan inte sluta kolla - den är fuckin' amazing... :) Att rekommendera inte bara för hardcore yaoi-fans som mig utan även för vem som helst, men de flesta av det manliga könet är kanske inte sådär väldans intresserade av nåt som bara går ut på och behandlar relationer... ingen pangpang eller fajting... :P Baaaaara löööv sweet löööv. Och så en hel de naughty stuff förstås. Jag är en blödig sucker, bara att inse... Fy fan att man skulle sjunka så lågt som att sitta och snyfta framför en anime alltså... :P Men det är nog mest att det är yaoi. Jag är bög fan.

Vem fan



...snodde min "Lateralus" egentligen? Försvann på någon fest länge sedan...     
:( Konvolutet var ju så fint...

Blush



Kram? Och jag blir varm om öronen? Av en msnkram? Vad fan... Här går det undan. Jag hänger inte med.

Tagen



Fastnade framför en liveaction av en japansk manga - "Boku wa imouto ni koi wo suru" (I am in love with my little sister eller engelsk titel "My sister, my love"), vilket lät perverst men visade sig vara en av de vackraste kärleksfilmer jag sett sedan "En kärlekshistoria" av Roy Andersson. Tårarna sprutade i slutscenen... metaforerna är många och så hårfina att man knappt märker dem - berättarspråket underbart.... Jag älskar älskar älskar denna filmen... Snyft lite till. Man vill säga att de gör fel, men det går inte - man måste heja på dem. Kan inte vänta tills jag ska läsa mangan imorgon... eller ja idag då - klockan är halv sex...

Nytt





Newly avslutad manga, animen halvt om havt klar och första Live action-filmen avklarad, jag är in love med denna pärla till freakish, supersmart och mörk manga med existensiella undertoner. Läs och se, om inte så iallafall för att se världens coolaste karaktär - sötsaksknarkande "L"...


Och redan min absoluta favorit - "Gravitation" - min äskade BL (Boys Love) manga - jag är utterly förälskad i Eiri...
Pågående manga med 13 tankobons på engelska än så länge, en 13 avsnitts anime och ett par rätt sunkiga OVA;s.
Se! Men inget för homofober - det är som sagt Shonen-Ai.


Och soundtracket är också bra - speciellt supersöta titelåten med supersöta Sakanoue Yosuke:
HÄR

Sizzle



I ain't seein' it. But ok - fine by me :D

Jigsaw


 



Den såg ut att passa men den gjorde inte det. Den biten tycks saknas ur pusslet. Typiskt. Hålrum är jobbigt. Så lite cement i, måla på så det inte syns att man fuskat, så ger det illusionen av komplett.


And thats that.



Once again - come here the Yuki Eiri's of this world. Såna att läka, laga, omkorformera och figure out. Fuck me.

För övrigt vi jag ha Zach de la Rocha.

Pistolgrip pump

 Let´s jump in my bed together Zach.

RSS 2.0